Toimitusehdot

FysiBeauty, Merijärventie 134, 86300 Oulainen. Y-tunnus: 3115502-1

info@fysibeauty.net


Myyntialue:   Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitustavat: Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Voit valita myös hoitolasta noudon, jolloin toimituskulusi ovat 0€ ja voit noutaa tuotteesi myymälästä milloin sinulle sopii.

Toimituskulut: Toimituksiin lisäämme käsittely- ja postituskulut 6,90 euroa. Palautuksen tapahtuessa emme palauta toimituskuluja.

Toimitsaika:   Tilaukset pyritään toimittamaan postiin 2 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. HUOM! Jos tilauksessa on tuotteita, joille on ilmoitettu poikkeava toimitusaika, koko tilaus toimitetaan vasta puuttuvan tuotteen saavuttua.

Kaupanpäälliset: Jos olet tilannut tuotteita joihin kuuluu kaupanpäällinen joka on sidottu ostosmäärään tai hintaan ja haluat tehdä palautuksen, niin huomaa että joudut palauttamaan myös kaupanpäällisen tai vaihtoehtoisesti maksamaan sen, jos palautuksen jälkeen ostosmäärä tai hinta jää alle tarjouksessa määritellyn. 

Tuotteen palautus: Kaikista palautuksista on sovittava aina kanssamme etukäteen. Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusaika. Sinetöimättömillä kosmetiikkatuotteilla ei ole palautusoikeutta. Reklamointiaika tuotteen ostohetkestä on 14 päivää. Palautuksista, joista ei ole etukäteen informoitu, veloitamme 10 erillisen käsittelykulun. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta: info@fysibeauty.net  tai puhelimella numerosta 0440910412. Myymälästä noutona tilattujen tuotteiden palautus myymälään. Pakkaathan tuotteet huolellisesti, erityisesti jos ne ovat helposti särkyviä, mieluiten niihin paketteihin joissa ne ovat saapuneetkin. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, myyntikuntoisia ja hintalaput paikoillaan. Palautettujen tuotteiden hinnan palautamme Klarnan kautta. Huomaathan, että postikulut ehjän tuotteen palautuksesta jäävät maksettavaksesi. 

HUOM! Tilauksen noutamatta jättäminen ei vastaa tuotteen palautusta. Noutamatta jätettyjen pakettien kaikki toteutuneet postikulut sekä muut kulut veloitetaan asiakkaalta ennen rahojen palauttamista.