Unna Nordic - TAIMI Vitamin C Treatment - kuuriseerumi 20ml+2g
Unna Nordic - TAIMI Vitamin C Treatment - kuuriseerumi 20ml+2g

Unna Nordic - TAIMI Vitamin C Treatment - kuuriseerumi 20ml+2g

48,00 €
sis. 24 % ALV
Taimi on kirkastava, uudistava, erittäin tehokas c-vitamiini-kuuriseerumi. Se sisältää 10% askorbiinihappoa.

Taimi sekoitetaan kahdesta eri komponentista: seerumipohjasta ja c-vitamiinijauheesta. Tuote sopii kirkastusta kaipaavalle iholle, värierojen tasoittamiseen, heleyttämiseen. Erittäin herkälle iholle tilanteen mukaan. Ei ärtyneelle iholle (tulehtunut, rosacea, suunympärysihottuma). HUOM! Seerumi on käytettävä loppuun 6 viikon kuluessa sen sekoittamisesta. Taimia voi käyttää max. 2 kuuria peräkkäin. Pakkauskoko 20 ml + 2g

C-vitamiini on välttämätön osa ihosolujen muodostusta ja suurina pitoisuuksina se kirkastaa ihon pintaa. Sen vaikutukset näkyvät n. 3 viikon kuluttua kuurin aloittamisesta, koska se kiihdyttää uuden pigmentin muodostumista ja uudesta pigmentistä tulee kirkkaampi. Kuuri on erittäin tehokas, ns. shokkihoito iholle ja kuuluu asiaan että se saattaa hieman nipistellä iholla. Alussa iho voi myös punoittaa hetken mikäli se on pintakuiva. Voit ottaa seerumin käyttöön vaiheittain jotta iho tottuu siihen - ensin illalla ja sitten aamuin illoin.

Taimi sopii myös tukkeutuneelle iholle erinomaisesti. Se kiihdyttää ihon uudistumista, joten parin viikon käytön jälkeen voit huomata ihon pinnalla mustapäitä / pientä epäpuhtautta. Jatka Taimin käyttöä normaalisti ja epäpuhtaudet lähtevät itsestään. Voit tehostaa syväpuhdistusta käyttämällä Paju turve-hiili-kuorintaa. Pidä huolta ihon kosteuttamisesta hoitovedellä, jotta tukkeumat pääsevät poistumaan ihosta. Uudistava seerumi saattaa kuivattaa ihon pintaa jos hoitoveden käytöstä laistaa. Hoitoveden kerrostaminen on siis tässä seerumin kanssa avainasemassa.

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura -ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Käyttö:

Kaada C-vitamiinijauhe pipettipulloon ja ravista hyvin. Levitä pipetillinen Taimi-hoitoseerumia ihon puhdistuksen jälkeen aamuin ja/tai illoin kasvoille ja kaulalle. Käytä tuote 6 viikon kuluessa.


INCI:

Aqua, Ascorbic Acid, Betula Pendula Sap, Biosaccharide Gum-1, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Gluconate, Citrus Limon Fruit Oil, Boswellia Carterii Gum Oil, Limonene


Säilytys:

24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10°C – 24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Arvosana