Taiga - Beauty Oil hoitoöljy all skin types
Taiga - Beauty Oil hoitoöljy all skin types
Taiga - Beauty Oil hoitoöljy all skin types

Taiga - Beauty Oil hoitoöljy all skin types

36,95 €
sis. 24 % ALV
Tasapainoa ihollesi luonnon öljyillä.
Toimitus 1-3 arkipäivää

Taiga Cosmetics Beauty Oil Hoitoöljy suojaa ja ravitsee ihoa. Kaikille ihotyypeille soveltuva kasvoöljy on erityisen ihanteellinen ongelmalliselle iholle. Kylmäpuristettu hampunsiemenöljy yhdessä arganöljyn kanssa ravitsee, suojaa ja kosteuttaa ihoa. Hamppuöljy sisältää runsaasti omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, jotka tukevat ihon luonnollista kosteustasapainoa ja hyvinvointia. Arganöljy sisältää runsaasti antioksidanttista E-vitamiinia, joka suojaa ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Mustikansiemenöljy auttaa tasapainottamaan liiallista talineritystä ja sillä on vahvoja antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka suojaavat ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Jojobaöljy pehmentää ja ravitsee ihoa ja auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa.

Kehitetty ja valmistettu Suomessa

Kierrätettävä pakkaus

Vegaaninen ja eläinkokeeton

Käyttö:

Levitä 1-2 tippaa puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle Taiga Cosmetics Face Toner kasvoveden jälkeen. Viimeistele Taiga Cosmetics 24 h kasvovoiteella ylläpitääksesi ihon kosteustasapainoa ja hyvinvointia. 

Ainesosat:

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Pinus Sylvestris (Pine) Leaf Oil, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Limonene*

*Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä

30 ml pipettipullo

Arvosana