Ekopharma Tyrni Kosteuttava Hoitosuihke
Ekopharma Tyrni Kosteuttava Hoitosuihke
-20%

Ekopharma Tyrni Kosteuttava Hoitosuihke

20 % alennus
9,80 € 9,80 €
sis. 24 % ALV
Jätettävä hoitosuihke erityisesti kuiville, karheille ja käsitellyille hiuksille, jotka kaipaavat kosteutta ja vahvistusta. Helpottaa hiusten kammattavuutta.
Toimitus 1-3 arkipäivää

Jätettävä kosteuttava hoitosuihke erityisesti kuiville, karheille ja käsitellyille hiuksille. Sisältää sokerijuurikkaasta saatavaa kosteuttavaa betaiinia ja ravitsevaa tyrniä. Soija- ja riisiproteiinit vahvistavat ja suojaavat hiusta. Vahvistaa, kosteuttaa, parantaa kammattavuutta ja antaa hiuksille kiiltoa latistamatta niitä. Erinomainen tuote hiusten selvitykseen ja hyvä sähköisyyden poistaja. Silikoniton.

 

Ainesosat: Aqua, Betaine, Propanediol, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (Tyrni/Sea Buckthorn), Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Rice Protein, Glycerin, Phenethyl Alcohol, Sodium Benzoate, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Parfum (Natural), Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Lactic Acid *Natural component of essential oils

Säilyvyys: 24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje: Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Arvosana