Kolme Cosmetics Shampoopala Sensitive 70g
Kolme Cosmetics Shampoopala Sensitive 70g
Kolme Cosmetics Shampoopala Sensitive 70g
-20%

Kolme Cosmetics Shampoopala Sensitive 70g

20 % alennus
11,12 € 13,90 €
sis. 24 % ALV
Kolme Cosmetics Sensitive palashampoo on täydellinen valinta koko perheelle!
Toimitus 1-3 arkipäivää

Tehokkaat, mutta hellävaraiset ainesosat sopivat myös herkälle, kutisevalle ja atooppiselle päänahalle. Ekologinen ja kotimainen valinta!

Sensitive Palashampoo on nappivalinta jos kärsit kutiavasta, herkästä tai kuivasta päänahasta. Paino n. 70g

  • Hajusteeton, kauramaitoa ja hunajaa sisältävä Sensitive-palashampoo on sarjan kosteuttavin ja hellävaraisin. Sopii koko perheelle.
  • Silkkinen, miellyttävä pesutuntuma. 
  • Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa.

Sensitive palashampoo hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa raviten ja samalla silottaen huokoisten hiusten pintaa sekä latvoja. Palasahmpoo sisältää erittäin mietoja peseviä ainesosia, jotta iho ei ärsyynny ja kuivu pesun aikana. Kaura pehmentää ihoa ja lievittää ärsytystä ja punoitusta. Kauran ihoa rauhoittavan ominaisuuden ansiosta shampoo sopii hyvin erittäin kuivalle, ärtyneelle, kutiavalle päänahalle ja jopa atooppiselle päänahalle.


Harjaa aina hiukset ennen pesua ja selvitä mahdolliset takut. Kastele hiukset ja palashampoo kauttaaltaan ja vaahdota hetki käsissä. Käytä runsaasti vettä. Voit levittää palalla shampoon myös suoraan hiuksiin. 

Palashampoon säilytys: Anna palan kuivua käyttökertojen välillä, jotta saat käyttöiän maksimoitua. 

Kauanko palashampoo kestää? Palashampoo vastaa noin kahta nestemäistä 250ml shampoopulloa. Luonnolliseen palashampooseen siirryttäessä pesuväli kuitenkin usein myös pitenee, jolloin pala kestää käytössä pitkään. Pesuvälin piteneminen johtuu talintuotannon tasapainottumisesta. Voimakkaasti pesevät synteettisiä tensidejä sisältävät shampoot kuivattavat päänahkaa usein voimakkaasti. Talirauhaset yrittävät tasapainottaa rutikuivaksi pestyä päänahkaa kiihdyttämällä talintuotantoa ja pesukierre on tällöin valmis.

Arvosana