Taiga Cleansing Oil Anti-Age - Puhdistusöljy 100 ml
Taiga Cleansing Oil Anti-Age - Puhdistusöljy 100 ml
Taiga Cleansing Oil Anti-Age - Puhdistusöljy 100 ml
Loppunut

Taiga Cleansing Oil Anti-Age - Puhdistusöljy 100 ml

20 % alennus
16,72 € 20,90 €
sis. 24 % ALV
Hellävaraista ja lempeää puhtautta ikääntyneelle, kuivalle ja herkälle iholle. Kätevä tippakorkkipullo!
Loppunut

Samettisella koostumuksella ihastuttava puhdistusöljy poistaa iholta päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet, aurinkovoidejäämät ja meikin lempeästi ihoa kunnioittaen. Manteliöljy ravitsee ihoa omega-rasvahapoilla, kun Pohjoisen luonnon tehoaineena tunnettu koivunlehtiuute virkistää ravintorikkaudellaan. Pesuvaiheessa maitomaiseksi muuntautuva öljy jättää kuivan ja karheankin ihon puhtaaksi, pehmeäksi ja kimmoisaksi! Puhdistusöljy sopii kaikille ihotyypeille, mutta on ihanteellisin kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle.Hyödyt iholla: Tuotteen ihastuttava koostumus on taiottu vain kuudella raaka-aineella, jotka tukevat ihon hyvinvointia koivunlehtiuutteen antioksidanteilla, manteli-, risiini- ja auringonkukkaöljyllä sekä E-vitamiinilla. Luonnollinen puhdistusöljy vähentää ihon turvotusta, puhdistaa ja supistaa ihohuokosia sekä rauhoittaa ja lieventää ihoärsytystä. Puhdistusöljyn tehoaineet suojaavat ihoa ulkoisilta tekijöiltä ja estää kosteuden haihtumista iholta. 

Käyttö: Levitä kuiville kasvoille ja hiero kevyesti. Lisää hieman vettä, jotta tuote muuttuu maitomaiseksi. Huuhdo vedellä tai pyyhi pois vanulapulla tai kasvoliinalla. Viimeistele puhdistus ihon pH-arvoa tasapainottavalla kasvo- tai hoitovedellä, joka tehostaa ihonhoitotuotteiden tehokkuutta. Kokeile puhdistusöljyä myös aurinkovoidejäämien puhdistukseen iholta - saatat yllättyä sen tehosta! 

Ainesosat: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Polyglyceryl-4 Oleate, Ricinus Communis Seed Oil, Betula Alba Leaf Extract, Tocopherol

Arvosana