BTB13 Omega-3 Arctic Berry Oil - Kasvoöljy

BTB13 Omega-3 Arctic Berry Oil - Kasvoöljy

48,00 €
sis. 24 % ALV
Mustaherukan, vadelman, mustikan, tyrnin ja karpalon siemenöljyt tuovat iholle korkealaatuisia vitamiineja ja omega-3-rasvahappoja.
Toimitus 1-3 arkipäivää

Arktiset marjat saavat poikkeuksellisen voimansa Pohjolan yöttömän yön auringosta. Mustaherukan, vadelman, mustikan, tyrnin ja karpalon siemenöljyt tuovat iholle korkealaatuisia vitamiineja ja omega-3-rasvahappoja.

Koko- ja pakkaustiedot: 30ml

Käyttö: Levitä marjaöljyä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin kasvovoiteen päälle. Öljyä voi myös sekoittaa kasvovoiteen joukkoon tai käyttää kasvovoiteen sijasta.

Ainesosat: Ribes Nigrum Seed Oil (Blackcurrant), Rubus Idaeus Seed Oil (Raspberry), Caprylic/Capric Triglyceride, Heptyl Undecylenate, Vaccinium Myrtillus Seed Oil (Bilberry), Hippophae Rhamnoides Seed Oil (Sea Buckthorn), Vaccinium Macrocarpon Seed Oil (Cranberry), Tocopherol, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Phenethyl Alcohol, Parfum, Limonene**, Linalool** *Extracted to water (Aqua)

Säilyvyys:  Valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje: Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Arvosana