Kolme Cosmetics Voidepala Magic Zinc 60g
Kolme Cosmetics Voidepala Magic Zinc 60g
Kolme Cosmetics Voidepala Magic Zinc 60g

Kolme Cosmetics Voidepala Magic Zinc 60g

21,90 €
sis. 24 % ALV
Sinkkivoidepala rauhoittaa ja viilentää ärtynyttä ihoa. Se vähentää ihon punoitusta ja muodostaa iholle suojaavan kerroksen.
Toimitus 1-3 arkipäivää
  • - Soveltuu koko perheelle ja herkällekin iholle. Loistava myös pienten
    lasten vaippa-alueelle (0-3v. lapset).
  • - Helppo levittää & ekologinen palatuote
  • - Mieto, hajusteeton, säilöntäaineeton
  • Miten käytän voidepalaa? Hiero palaa kuivien puhtaiden käsien välissä, jotta se lämpenee ja siitä irtoaa helposti voidetta. Sivele sinkkivoidetta ongelmakohtiin pesun jälkeen niin usein kunnes iho on rauhoittunut. Voit levittää voidetta suoraan palalla tai käsien kautta. Voide imeytyy tehokkaammin lämpimälle pyyhekuivalle iholle. 

     

    Miten voidepala säilytetään? Säilytys alle 25°C. Voidepala sisältää luonnon öljyjä ja vahoja ja siksi se sulaa korkeassa lämpötilassa tai suorassa auringonvalossa. Älä säilytä voidepalaa saunahuoneessa tai kuumassa kylpyhuoneessa. Lämpimillä säillä voit säilyttää voidepalaa jääkaapissa. Voit valita voidepalan mukaan kätevän kosmetiikka mehiläisvahakääreen, joka toimii ekologisena säilytys- ja matkakääreenä palakosmetiikalle. Mehiläisvahakääre muotoutuu voidepalan ympärille kehon lämmöstä ja pala säilyy siistinä ja suojattuna.


Ainesosat: Theobroma cacao seed butter, Cera flava, Zinc oxide, Carthamus tinctorius seed oil, Avena sativa kernel oil, Tocopherol

 


Arvosana