Schmidt`s

Schmidt´sin tehokkaat ja innovatiiviset deodorantit ovat liioittelematta mullistaneet käsityksen luonnollisista deodoranteista.
Schmidt’sin menestystarina alkoi Portlandissa, USA:ssa, vaatimattomasti perustaja Jaime Schmidtin omasta keittiöstä. Hän oli lopen kyllästynyt alati pettäviin luonnonkosmetiikan deodorantteihin ja päätti lopultakin kehitellä koostumuksen, joka oikeasti toimisi. Hän ei halunnut tinkiä tehokkuudesta vaan etsi ja kokeili itsepintaisesti erilaisia yhdistelmiä, joilla saisi luonnonmukaisin keinoin saavutettua visionsa. Kun Jaime viimein näytti uutta mm. ruokasoodaan ja nuolijuuripuuteriin nojautuvaa koostumusta muille, alkoi sana sen tehokkuudesta levitä räjähdysmäisesti.
Nämä 100 % luonnolliset, alumiinittomat ja voidemaiset deodorantit ovat monen mielestä syrjäyttäneet tyystin jopa synteettiset kilpailijansa ja monet julkisuuden henkilöt, kuten Alicia Silverstone, vannovat Schmidt’sin nimeen! Dödöä on saatavilla niin stickinä kuin tyylikkäänä purkkiversiona spaattelin kera, ja uusimpana lisäyksenä sarjasta löytyy myös Sensitive-linja. Schmidt’s deodorantit ovat tunnettuja myös ainutlaatuisista tuoksuyhdistelmistään.

4 tuotetta
  • Sivu 1 / 1